Koyotl
Magyarország

Mi az a Koyotl böngészős játék?


Ebben az ingyenes böngészős játékban Koyotl a főgonosz, aki ki akarja sajátítani az 5 elem hatalmát. És te vagy az a kiválasztott törzsi harcos, akinek ezt meg kell akadályoznia ebben a böngészős kalandjátékban. Olyan kalandokba vetheted magad ebben a 3D-s fantáziavilágban, ami egész biztosan lebilincsel majd. Kemény csaták és egy hihetetlenül nagy világ vár rád.


A Koyotl ingyenes böngészős játék letöltés és vásárlás nélkül játszható közvetlenül a böngésződben. Így bárhonnan és bármikor játszhatsz, amikor és ahonan csak szeretnél, feltéve, ha van internetcsatlakozás. Maga a Koyotl játék a böngésződben fut. Ehhez egyszerűen csak be kell regisztrálnod, ami természetesen ingyenes. Ha ez megtörtént és sikeresen belépsz az újonnan nyitott fiókodba, már indulhat is a kaland a böngésződben. Ez a böngészős játék egy olyan összetett szerepjáték, ahol szabadon fejlesztheted a karaktered. A karaktereid fejlesztésére számos módod és lehetőséged van, melyek ilyen-olyan irányba mozdítják el a karaktered képességeit, így tartós hatással bírnak a játékmenetedre.
A Koyotl műfajilag egy 3D-s böngészős szerepjáték, azok közt is egy igazi gyöngyszem, melyet az Upjers játékkovács hozott el neked és teszi lehetővé, hogy ingyen játszhass vele. Koyotl világa egy fantasztikus és hatalmas világ, amely minden játékost egyformán lenyűgöz.

A Koyotl 3D-s szerepjátékban törzsi harcossá válasz, mikor belecsöppensz ebbe a varázslatos és elbűvölő 3D fantáziavilágba. Mikor bejelentkezel a játékba, Koyotl világának betöltése előtt létre kell hoznod a karaktered. Különféle fajok közül választhatsz.

A böngészős játékban elérhető fajok:
- medvék
- hollók
- borzok
- gyíkok
- kojotok (prémiumfaj)
- karibuk (prémiumfaj)

Az egyes fajok mindegyike ura az 5 elem egyikének, mely elemek központi szerepet játszanak ebben a kalandjátékban:
- a medvék a tűz elemét uralják
- a hollók a fagy elemét uralják
- a borzok a kő elemét uralják
- a gyíkok a sav elemét uralják
- a kojotok a villám elemét uralják
- a karibuk a sav elemét uralják

Miután kiválasztottad, hogy mely népből való legyen a karaktered, adj neki nevet, válassz színt és arcvonásokat. Ha kész, a karaktered készen áll, hogy kipróbálja magát Koyotl világában.
Rögtön a játék elején törzsi harcosi képzéssel indul a kaland. Ez azt jelenti, hogy megtanulod a szerepjáték alapjait. Ez után teljesen rajtad áll, hogy mihez kezdesz Koyotl izgalmas és óriási világában. Háromszél városából kiindulva különféle küldetésekre mehetsz a világ minden zugába, mely küldetéseket ha teljesítesz, fejlődik általuk a karaktered illetve fokozatosan többet tudhatsz meg Koyotl világáról. Jutalomban részesülsz minden elvégzett feladatért. Találhatsz vagy kaphatsz különféle fegyvereket, páncélokat, italokat vagy egyéb tárgyakat.
Háromszél városa sok szempontból egyfajta kiindulópont a játékban. Találhatsz itt árusokat, de itt az aréna is (csetepatékhoz és hadjáratokhoz), itt az Istenek Oltára (varázslatokhoz), de itt találod a Bölcsek Csarnokát is, ahol az elérhető küldetésekről értesülhetsz. Mert küldetés mindig lesz, ne számíts arra, hogy lesz egy perc pihenés Koyotl világában!
A rád váró feladatok pedig alapjában véve Koyotl körül forognak, a feladatok egyre mélyebb betekintést nyújtanak majd neked a történet hátterébe, illetve egyre különösebb lények várnak majd rád a kalandok során!


A Koyotl ingyenes böngészős játék lehetővé teszi, hogy minden kötelezettség nélkül elmerülj egy fantasztikus, indiános hangulatú világban, ahol kicsit elfeledkezhetsz a mindennapok gondjáról-bajáról. Ez a hatalmas világ csupa kalandot és meglepetést tartogat számodra. A Koyotl játékban egy törzsi harcos bőrébe bújva mentheted meg a világ Koyotl által fenyegetett egyensúlyát, és ehhez még csak fel sem kell kelned a karosszékből. A Koyotl játék úttörő etalon a 3D-s fantáziajátékok között, és csak rád, a kiválasztottra, vár. Álld ki a kalandos próbákat és mentsd meg te Koyotl világát. Regisztrálj most és játssz velünk Koyotl világában te is.

Koyotl története...

A Koyotl ingyenes böngészős játék története.

Koyotl törzsi harcosai és táltosai köszöntenek Téged! Ki ne szeretett volna gyermekkorában indiánosdit játszani? Majd mindannyian játszottunk hasonló szerepjátékot, fantáziánk segítségével szőttünk magunknak egy fantasztikus világot, melyet aztán felfedeztünk a barátainkkal közösen. És éppen ezt nyújtja neked a Koyotl, ez az ingyenesen játszható, fantázia-akció-kaland műfajú szerepjáték. A Koyotl lehetővé teszi számodra, hogy elmerülj egy csodálatos, mitikus világba, ahol te vagy a hős. A 3D böngészős játékok közt a Koyotl az, amely igazán le fog téged nyűgözni.

Az idők kezdetén, mikor az elemek még fiatalok és féktelenek voltak, Koyotl világa barátságtalan és veszélyes hely volt. Az elemek, úgy mint a tűz, a fagy, a villám, a sav és a kő szinte teljesen lehetetlenné tették az életet ebben a világban. Így az első órák állatnépei arra kényszerültek, hogy életüket a föld alatt tengessék. Ezek a népek pediglen a medvék, a borzok, a gyíkok, a hollók és a kojotok voltak.

Az elemeket viszont féktelenségük miatt az istenek totemekbe zárták, legalábbis az erejük egy nagy részét. A totemeket pedig szét akarták osztani az állatnépek között.

A istenek istene, Sotugnangu, először arra gondolt, kapcsolatba lép a népek táltosaival. Így látomás formájában megjelent nekik. Az első látomásban megmutatta a táltosoknak, hol lelik fel a totemeket. A második látomásban adta tudtukra, hogy mit kell kezdeniük a totemekkel.

A parancsot be is tartotta minden nép a kojotok kivételével. Koyotl nem tett eleget az utasításoknak, de nem önző vagy gonosz okokból. Egyszerűen csak úgy vélte, nagyobb biztonságban van a totem, ha magánál tartja.

Az elemek azonban egy kis mellékhatást is tartogattak a népek számára. Minél több ideig voltak kapcsolatba a népek az egyes totemekkel, annál nagyobb erő szállt rájuk a rájuk bízott totem erejéből.

Ez pedig Koyotlt is lassan de biztosan megváltoztatta, hisz ő mindig magánál tartotta a totemet. Egyre kapzsibb és gonoszabb lett, és erősebb is bárki másnál.

A gyíkok népe egyszer valahogy rájött erre és úgy döntöttek, háborút indítanak a kojotok ellen, hogy megállítsák Koyotlt. A háborút megakasztották a medvék és az istenek, de a két vezető, Sloth és Koyotl titokban párbajoztak. És ekkor Koyotl totemje négy részre tört.

És ez az a pont, amikor belecsöppensz a karaktereddel a Koyotl böngészős játékba.

A Koyotl szerepjátékba csöppenve egy óriási, meglepetésekkel teli világban találod magad, mely többé nem ereszt el. A Koyotl egyedülálló szerepjáték a 3D-s böngészős játékok között a maga hatalmas, bejárható világával és indiános hangulatával. A játékban a legváltozatosabb módon fejlesztheted a karakteredet, és ha bátor és ügyes vagy, sok-sok kaland után végül megállhatod a helyed a Koyotl böngészős játék izgalmas világában.

Te vagy az a hős, ki képes lehet rá, hogy Koyotl útját állja ebben az egyedi, különleges böngészős szerepjátékban! Lépj hát be te is ebbe a lélegzetelállító világba, légy te a törzsi harcos, kinek eljövetelét az ősök szellemei már megjövendölték! Mentsd meg ezt a fantasztikus 3D világot a gonosztól!

Ami rád vár a 3D-s Koyotl játékban...

Óvd meg Koyotl egyedülálló 3D-s világát!
Törzsi harcossá avatás előtt állsz, mikor belecsöppensz ebbe az ingyenes akció-szerepjátékba. A Koyotl böngészős játék egy gyors betanulással indul, hogy kellően fel légy készülve a későbbi kihívásokra. Ha kiálltad a törzsi harcosok próbáját, máris indulhat a kalandozás a böngészős szerepjáték hatalmas 3D-s világában, ahol számtalan feladattal kell majd megbirkóznod.

Formáld, alakítsd, fejleszd a karaktered!
A játék folyamán számos tárgyra, fegyverre, páncélra teszel szert. A fegyverekkel és páncélokkal erősebbé, ellenállóbbá teheted a harcosodat. Sőt, ezeket a fegyvereket és páncélokat varázslatokkal is kiegészítheted, illetve különféle képességeket sajátíthatsz el, amik különleges támadásokat és más lehetőségeket tesznek számodra elérhetővé.

Sikeres szerepjáték!
Küldetések teljesítésével, ellenfelek legyőzésével, tárgyak gyűjtésével, stb., úgynevezett sikereket érhetsz el a játék folyamán. A sikereidet a karaktermenüben tekintheted meg.

Csetepaté (PvP) és hadjárat!
A Koyotl ingyenes böngészős játékban megmérettetheted magad más játékosokkal az arénában, vagy akár közösen mehetsz velük hadjáratra hullámokban érkező ellenfelek ellen. A törzsi háborúk is arénás csetepatékkal zajlanak le, egészen addig, míg az egyik törzs megnyeri a háborút!

Háromszél városa!
Ez a város az események központi helyszíne, itt kapsz új küldetéseket, itt vásárolhatsz be ezt-azt, stb. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeres és bátor törzsi harcossá válj.

A törzs!
Ha kiálltad a törzsi harcosok próbáját, méltóvá váltál rá, hogy csatlakozz egy törzshöz vagy saját törzset alapíts. A törzsek további elsajátítható képességeket kapnak. A törzsed hadiösvényre is léphet más törzsekkel, mely háború az arénában zajlik le.

Mesés, mitikus böngészős játék!
Számtalan küldetés vár rád, ha meg akarod oltalmazni Koyotl világát. Mérettesd meg magad más harcosokkal az arénában, mutasd meg, ki a legerősebb legény a gáton. Szereld fel a karaktered értékes vagy éppen ritka fegyverekkel és páncélzattal, hogy még erősebbé válj. Koyotl szerepjátéka, mely az ingyenes böngészős játékok közt egyedülálló módon, egy mesés, varázslatos 3D fantáziavilágba repít téged, biztosan lenyűgöz és lebilincsel majd. Formáld saját kedvedre a karaktered és bizonyítsd a bátorságodat. Merülj el te is a Koyotl böngészős játékban és légy te a világ megmentője! Hisz te vagy a kiválasztott!

Szeretnél az Upjers más böngészős játékaival is játszani? Akkor az Upjers böngészős játékportálján (http://hu.upjers.com/) jó helyen jársz!

Impresszum

Érintett oldal: www.koyotl.hu

Felelősségi kör:
Az impresszum a fenti webes jelenlétekre vonatkozik.

Lehatárolás:
A webes jelenlét a világháló (world wide web) részét képezi, ennek megfelelően olyan folyamatos változásra képes idegen honlapokkal áll kapcsolatban, amelyek nem tartoznak ebbe a felelősségi körbe, és amelyekre nem is vonatkoznak az alábbi információk. Egy alkalommal ellenőriztük, hogy e hivatkozások nem sértik-e az erkölcsöket és a vonatkozó törvényeket: erre az ellenőrzésre a honlapra történő felvételüket megelőzően került sor. Az alábbi ismérvek alapján ismerheti fel az idegen webes projektekre mutató hivatkozásokat: a továbbvezető hivatkozások új böngészőablakban nyílnak meg.

Szolgáltató:
upjers GmbH & Co. KG
Cégbírósági nyilvántartásba-vételi szám: Bambergi Cégbíróság 10694
Postacím: Hafenstrasse 13., 96052 Bamberg
Elektronikus levélcím: mail@upjers.com (nem Támogatás)
Közvetlen kapcsolat: Tel: 0951/5109080 (nem Támogatás)
Adószám: 20717951108

Beltag:
upjers Verwaltungs GmbH
Postacím: Hafenstrasse 13., 96052 Bamberg
Cégb. nyilv.szám: Bambergi Cégb. 5558
Ügyvezető: Klaus Schmitt

Ifjúságvédelmi megbízott:
Dr.Andreas Lober ügyvéd, Schulte Riesenkampff Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
E-Mail: jugendschutzbeauftragter@upjers.com

Adatvédelem:
Kizárólag az Ön tudomásával és hozzájárulásával használjuk fel személyes adatait. Külön kérésre ingyenes tájékoztatást adunk az általunk kezelt személyes adatairól. Ehhez írjon az alábbi címre: mail@upjers.com

A felelősség kizárása:
A webprojektben szereplő tartalmakat gondosan ellenőriztük és legjobb tudásunk szerint állítottuk össze. A benne szereplő információkkal szemben azonban nem várható el a teljeskörűség, az aktualitás, a minőség és a helyesség. Nem vállalunk felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlapon szereplő tartalmakba vetett bizalomra-, illetve e tartalmak használatára lehet visszavezetni.