Koyotl
Magyarország

Mi az a Koyotl böngészős játék?


Ebben az ingyenes böngészős játékban Koyotl a főgonosz, aki ki akarja sajátítani az 5 elem hatalmát. És te vagy az a kiválasztott törzsi harcos, akinek ezt meg kell akadályoznia ebben a böngészős kalandjátékban. Olyan kalandokba vetheted magad ebben a 3D-s fantáziavilágban, ami egész biztosan lebilincsel majd. Kemény csaták és egy hihetetlenül nagy világ vár rád.


A Koyotl ingyenes böngészős játék letöltés és vásárlás nélkül játszható közvetlenül a böngésződben. Így bárhonnan és bármikor játszhatsz, amikor és ahonan csak szeretnél, feltéve, ha van internetcsatlakozás. Maga a Koyotl játék a böngésződben fut. Ehhez egyszerűen csak be kell regisztrálnod, ami természetesen ingyenes. Ha ez megtörtént és sikeresen belépsz az újonnan nyitott fiókodba, már indulhat is a kaland a böngésződben. Ez a böngészős játék egy olyan összetett szerepjáték, ahol szabadon fejlesztheted a karaktered. A karaktereid fejlesztésére számos módod és lehetőséged van, melyek ilyen-olyan irányba mozdítják el a karaktered képességeit, így tartós hatással bírnak a játékmenetedre.
A Koyotl műfajilag egy 3D-s böngészős szerepjáték, azok közt is egy igazi gyöngyszem, melyet az Upjers játékkovács hozott el neked és teszi lehetővé, hogy ingyen játszhass vele. Koyotl világa egy fantasztikus és hatalmas világ, amely minden játékost egyformán lenyűgöz.

A Koyotl 3D-s szerepjátékban törzsi harcossá válasz, mikor belecsöppensz ebbe a varázslatos és elbűvölő 3D fantáziavilágba. Mikor bejelentkezel a játékba, Koyotl világának betöltése előtt létre kell hoznod a karaktered. Különféle fajok közül választhatsz.

A böngészős játékban elérhető fajok:
- medvék
- hollók
- borzok
- gyíkok
- kojotok (prémiumfaj)
- karibuk (prémiumfaj)

Az egyes fajok mindegyike ura az 5 elem egyikének, mely elemek központi szerepet játszanak ebben a kalandjátékban:
- a medvék a tűz elemét uralják
- a hollók a fagy elemét uralják
- a borzok a kő elemét uralják
- a gyíkok a sav elemét uralják
- a kojotok a villám elemét uralják
- a karibuk a sav elemét uralják

Miután kiválasztottad, hogy mely népből való legyen a karaktered, adj neki nevet, válassz színt és arcvonásokat. Ha kész, a karaktered készen áll, hogy kipróbálja magát Koyotl világában.
Rögtön a játék elején törzsi harcosi képzéssel indul a kaland. Ez azt jelenti, hogy megtanulod a szerepjáték alapjait. Ez után teljesen rajtad áll, hogy mihez kezdesz Koyotl izgalmas és óriási világában. Háromszél városából kiindulva különféle küldetésekre mehetsz a világ minden zugába, mely küldetéseket ha teljesítesz, fejlődik általuk a karaktered illetve fokozatosan többet tudhatsz meg Koyotl világáról. Jutalomban részesülsz minden elvégzett feladatért. Találhatsz vagy kaphatsz különféle fegyvereket, páncélokat, italokat vagy egyéb tárgyakat.
Háromszél városa sok szempontból egyfajta kiindulópont a játékban. Találhatsz itt árusokat, de itt az aréna is (csetepatékhoz és hadjáratokhoz), itt az Istenek Oltára (varázslatokhoz), de itt találod a Bölcsek Csarnokát is, ahol az elérhető küldetésekről értesülhetsz. Mert küldetés mindig lesz, ne számíts arra, hogy lesz egy perc pihenés Koyotl világában!
A rád váró feladatok pedig alapjában véve Koyotl körül forognak, a feladatok egyre mélyebb betekintést nyújtanak majd neked a történet hátterébe, illetve egyre különösebb lények várnak majd rád a kalandok során!


A Koyotl ingyenes böngészős játék lehetővé teszi, hogy minden kötelezettség nélkül elmerülj egy fantasztikus, indiános hangulatú világban, ahol kicsit elfeledkezhetsz a mindennapok gondjáról-bajáról. Ez a hatalmas világ csupa kalandot és meglepetést tartogat számodra. A Koyotl játékban egy törzsi harcos bőrébe bújva mentheted meg a világ Koyotl által fenyegetett egyensúlyát, és ehhez még csak fel sem kell kelned a karosszékből. A Koyotl játék úttörő etalon a 3D-s fantáziajátékok között, és csak rád, a kiválasztottra, vár. Álld ki a kalandos próbákat és mentsd meg te Koyotl világát. Regisztrálj most és játssz velünk Koyotl világában te is.

Koyotl története...

A Koyotl ingyenes böngészős játék története.

Koyotl törzsi harcosai és táltosai köszöntenek Téged! Ki ne szeretett volna gyermekkorában indiánosdit játszani? Majd mindannyian játszottunk hasonló szerepjátékot, fantáziánk segítségével szőttünk magunknak egy fantasztikus világot, melyet aztán felfedeztünk a barátainkkal közösen. És éppen ezt nyújtja neked a Koyotl, ez az ingyenesen játszható, fantázia-akció-kaland műfajú szerepjáték. A Koyotl lehetővé teszi számodra, hogy elmerülj egy csodálatos, mitikus világba, ahol te vagy a hős. A 3D böngészős játékok közt a Koyotl az, amely igazán le fog téged nyűgözni.

Az idők kezdetén, mikor az elemek még fiatalok és féktelenek voltak, Koyotl világa barátságtalan és veszélyes hely volt. Az elemek, úgy mint a tűz, a fagy, a villám, a sav és a kő szinte teljesen lehetetlenné tették az életet ebben a világban. Így az első órák állatnépei arra kényszerültek, hogy életüket a föld alatt tengessék. Ezek a népek pediglen a medvék, a borzok, a gyíkok, a hollók és a kojotok voltak.

Az elemeket viszont féktelenségük miatt az istenek totemekbe zárták, legalábbis az erejük egy nagy részét. A totemeket pedig szét akarták osztani az állatnépek között.

A istenek istene, Sotugnangu, először arra gondolt, kapcsolatba lép a népek táltosaival. Így látomás formájában megjelent nekik. Az első látomásban megmutatta a táltosoknak, hol lelik fel a totemeket. A második látomásban adta tudtukra, hogy mit kell kezdeniük a totemekkel.

A parancsot be is tartotta minden nép a kojotok kivételével. Koyotl nem tett eleget az utasításoknak, de nem önző vagy gonosz okokból. Egyszerűen csak úgy vélte, nagyobb biztonságban van a totem, ha magánál tartja.

Az elemek azonban egy kis mellékhatást is tartogattak a népek számára. Minél több ideig voltak kapcsolatba a népek az egyes totemekkel, annál nagyobb erő szállt rájuk a rájuk bízott totem erejéből.

Ez pedig Koyotlt is lassan de biztosan megváltoztatta, hisz ő mindig magánál tartotta a totemet. Egyre kapzsibb és gonoszabb lett, és erősebb is bárki másnál.

A gyíkok népe egyszer valahogy rájött erre és úgy döntöttek, háborút indítanak a kojotok ellen, hogy megállítsák Koyotlt. A háborút megakasztották a medvék és az istenek, de a két vezető, Sloth és Koyotl titokban párbajoztak. És ekkor Koyotl totemje négy részre tört.

És ez az a pont, amikor belecsöppensz a karaktereddel a Koyotl böngészős játékba.

A Koyotl szerepjátékba csöppenve egy óriási, meglepetésekkel teli világban találod magad, mely többé nem ereszt el. A Koyotl egyedülálló szerepjáték a 3D-s böngészős játékok között a maga hatalmas, bejárható világával és indiános hangulatával. A játékban a legváltozatosabb módon fejlesztheted a karakteredet, és ha bátor és ügyes vagy, sok-sok kaland után végül megállhatod a helyed a Koyotl böngészős játék izgalmas világában.

Te vagy az a hős, ki képes lehet rá, hogy Koyotl útját állja ebben az egyedi, különleges böngészős szerepjátékban! Lépj hát be te is ebbe a lélegzetelállító világba, légy te a törzsi harcos, kinek eljövetelét az ősök szellemei már megjövendölték! Mentsd meg ezt a fantasztikus 3D világot a gonosztól!

Ami rád vár a 3D-s Koyotl játékban...

Óvd meg Koyotl egyedülálló 3D-s világát!
Törzsi harcossá avatás előtt állsz, mikor belecsöppensz ebbe az ingyenes akció-szerepjátékba. A Koyotl böngészős játék egy gyors betanulással indul, hogy kellően fel légy készülve a későbbi kihívásokra. Ha kiálltad a törzsi harcosok próbáját, máris indulhat a kalandozás a böngészős szerepjáték hatalmas 3D-s világában, ahol számtalan feladattal kell majd megbirkóznod.

Formáld, alakítsd, fejleszd a karaktered!
A játék folyamán számos tárgyra, fegyverre, páncélra teszel szert. A fegyverekkel és páncélokkal erősebbé, ellenállóbbá teheted a harcosodat. Sőt, ezeket a fegyvereket és páncélokat varázslatokkal is kiegészítheted, illetve különféle képességeket sajátíthatsz el, amik különleges támadásokat és más lehetőségeket tesznek számodra elérhetővé.

Sikeres szerepjáték!
Küldetések teljesítésével, ellenfelek legyőzésével, tárgyak gyűjtésével, stb., úgynevezett sikereket érhetsz el a játék folyamán. A sikereidet a karaktermenüben tekintheted meg.

Csetepaté (PvP) és hadjárat!
A Koyotl ingyenes böngészős játékban megmérettetheted magad más játékosokkal az arénában, vagy akár közösen mehetsz velük hadjáratra hullámokban érkező ellenfelek ellen. A törzsi háborúk is arénás csetepatékkal zajlanak le, egészen addig, míg az egyik törzs megnyeri a háborút!

Háromszél városa!
Ez a város az események központi helyszíne, itt kapsz új küldetéseket, itt vásárolhatsz be ezt-azt, stb. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeres és bátor törzsi harcossá válj.

A törzs!
Ha kiálltad a törzsi harcosok próbáját, méltóvá váltál rá, hogy csatlakozz egy törzshöz vagy saját törzset alapíts. A törzsek további elsajátítható képességeket kapnak. A törzsed hadiösvényre is léphet más törzsekkel, mely háború az arénában zajlik le.

Mesés, mitikus böngészős játék!
Számtalan küldetés vár rád, ha meg akarod oltalmazni Koyotl világát. Mérettesd meg magad más harcosokkal az arénában, mutasd meg, ki a legerősebb legény a gáton. Szereld fel a karaktered értékes vagy éppen ritka fegyverekkel és páncélzattal, hogy még erősebbé válj. Koyotl szerepjátéka, mely az ingyenes böngészős játékok közt egyedülálló módon, egy mesés, varázslatos 3D fantáziavilágba repít téged, biztosan lenyűgöz és lebilincsel majd. Formáld saját kedvedre a karaktered és bizonyítsd a bátorságodat. Merülj el te is a Koyotl böngészős játékban és légy te a világ megmentője! Hisz te vagy a kiválasztott!

Szeretnél az Upjers más böngészős játékaival is játszani? Akkor az Upjers böngészős játékportálján (http://hu.upjers.com/) jó helyen jársz!

Adatvédelmi nyilatkozat

Ez az upjers GmbH & Co. 96052 Bamberg, Hafenstrasse 13. adatvédelmi nyilatkozata. A nyilatkozat hatálya kiterjed az upjers által üzemeltetett valamennyi honlapra és játékra. Az upjers által üzemeltetett honlapok és játékok használatához a felhasználónak kifejezetten hozzá kell járulnia adatai alábbi módon történő felhasználásához. A jövőre vonatkozó hatállyal bármikor vissza lehet vonni a már megadott hozzájárulást. Ebben az esetben azonban már nem szabad használni sem a honlapokat, sem pedig a játékot.

A könnyebb érthetőség kedvéért az alábbiakban az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos legfontosabb kifejezések magyarázatát olvashatod el:

Szójegyzék
Milyen adatok tartoznak a személyes adatok körébe?
Személyes adatok a felhasználót azonosító adatok. E körbe tartozik például a valódi név, e-mail cím, telefonszám, postacím illetve hitelkártyaszám.

Milyen adatok tartoznak a felhasználói adatok körébe?
A felhasználói adatok körébe olyan adatok tartoznak, amelyeket az általa üzemeltetett játékokkal és honlapokkal kapcsolatba kerülő felhasználóktól az upjers szerez be, dolgoz fel és tárol. A felhasználói adatok körébe a felhasználó azonosítására szolgáló különleges ismertetőjegyek tartoznak (pl. a domain-név és/vagy az upjerssel kapcsolattartásra használt számítógép IP-címe).

Mi az az IP-cím?
Az IP-címek az internethez kapcsolódó készülékek azonosítását szolgálják. Minden egyes internethez kapcsolódó számítógéphez IP-cím, vagyis meghatározott számkombináció rendelhető.

Mi az a süti (cookie)?
A süti (cookie) olyan kicsiny szövegfájl, amit - más internetes oldalakhoz hasonlóan - az upjers által üzemeltetett honlapok és játékok is átadnak a felhasználói böngésző sütikezelő-moduljának, tárolásukra a felhasználói számítógépen kerül sor, a sütik segítségével a honlapok és játékok a következő látogatás alkalmával felismerik a felhasználót. A süti rendszerint a honos domain-nevet, a süti élettartamát, valamint egy véletlenszám-generátor segítségével generált számjegyet tartalmaz. Pusztán a sütik alapján nem lehet azonosítani a felhasználókat. Az upjers honlapjait az követően is használhatja, hogy az internetes böngészőben letiltotta a sütiket. A számítógépre került sütiket a felhasználó bármikor letörölheti a számítógép merevlemezéről. Az upjers felhívja a felhasználók figyelmét arra, hogy bizonyos körülmények között a cég által üzemeltetett honlapokat és játékokat csupán korlátozottan lehet használni sütik nélkül.

§ 1 Személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és tárolása

Az upjers kizárólag a felhasználó által elektronikus úton vagy más kommunikációs csatornákon keresztül önkéntesen (pl. az upjers által üzemeltetett honlapokon és játékokban elhelyezett űrlapokon vagy más módon) rendelkezésre bocsátott személyes adatokat gyűjt, dolgoz fel és tárol. E körbe azok az adatok tartoznak, amelyeket akkor ad meg a felhasználó, amikor az upjers honlapjain és játékaiban más felhasználókkal kommunikál. Az upjers azt javasolja felhasználóinak, hogy gondosan és takarékosan bánjanak adataikkal és gondosan mérlegeljék, hogy kivel mit közölnek az upjers által üzemeltetett honlapokon és játékokban. Bizonyos adatokat - pl. a felhasználó közötti kommunikációt - az upjers honlapjainak és játékainak más felhasználói is láthatnak.

Az upjers által üzemeltetett játékokhoz szükséges regisztráció érdekében a felhasználónak meg kell adnia bizonyos személyes adatait. Ilyen pl. az e-mail cím. Amennyiben a felhasználó a játékon belül kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe kíván venni, akkor a fentieken túlmenő adatokat - pl. bankszámlaszámot és/vagy hitelkártyaadatokat - is meg kell adnia az upjers számára.


Íme néhány példa a tárolt adatokra:

Ha a felhasználó regisztrálja magát az upjers által üzemeltetett játékok egyikén vagy használja a játékot, akkor az upjers automatikusan elmenti a vele kommunikáló számítógép domain-nevét és/vagy IP-címét.

A felhasználó közlése alapján az upjers elmenti a felhasználó e-mail címét.

§ 2 A személyes adatok felhasználása

Az upjers csak abban az esetben gyűjti össze, dolgozza fel és tárolja el a felhasználó személyes adatait, ha ez józan- és jogszerű üzleti céljainak megvalósításához szükséges. Az upjers azért gyűjti, dolgozza fel és tárolja el a felhasználó adatait, hogy ezáltal jobban megértse az általa üzemeltetett honlapok és játékok felhasználóit, ennek következtében pedig jobb szolgáltatást nyújthasson. Ennek megfelelően például a az elmentett adatokat nem lehet felhasználni felhasználási szerződések közvetlen megkötésére, ideértve az ezzel összefüggő felhasználási lehetőségeket is (pl. játékok használata; a játékkal összefüggő szolgáltatások igénybevétele; az ügyféltámogatás igénybevétele), hanem csak az upjers által üzemeltetett honlapok és játékokkal összefüggő üzemzavarok és visszaélések felderítésére.

Az upjers arra is felhasználhatja a felhasználó által megadott e-mail címet, hogy a felhasználónka a játékkal kapcsolatos információkat küldjön. A felhasználó írásban (pl. e-mailben), és a visszavonás közlésének költségeitől (az alaptarifa) eltekintve ingyenesen természetesen bármikor visszavonhatja egyetérő nyilatkozatát. Az upjers által a felhasználó számára küldött valamennyi információ és hírlevél tartalmazza azt a lehetőséget, hogy a felhasználó a további információk visszautasítása érdekében visszavonhassa korábbi hozzájáruló nyilatkozatát.

Az upjers jogosult arra, hogy a fizetési forgalom lebonyolítása érdekében a szükséges adatokat átadhassa a megbízott szolgáltatónak akkor, ha ez a fizetendő pénzösszeg megállapítása és a felhasználóval történő elszámolás érdekében ez szükségessé válna. A fentieken túlmenően az upjers arra is jogosult, hogy a felhasználó személyes adatait közölje azzal a harmadik személlyel, akire a felhasználóval szembeni követeléseit engedményezte, feltéve hogy ez a követelések behajtása érdekében válik szükségessé. Kérésre az upjers tájékoztatja felhasználót e harmadik személy nevéről. Az upjers köteles betartani a hatályos adatvédelmi törvény rendelkezéseit és biztosítani a megfelelő adatvédelmet még abban az esetben is, ha szolgáltatás-nyújtása közben harmadik személlyel működik együtt.

§ 3 Személyes adatok módosítása vagy törlése

A felhasználó bármikor módosíthatja személyes adatait (pl. az adatok aktualizálása vagy helyesbítése érdekében) illetve bármikor teljesen kitörölheti azokat. A felhasználó a mail@upjers.com címre írt levélben kérheti, hogy személyes adatait az upjers módosítsa, illetve ne használja tovább. Ezt követően az upjers a lehető legrövidebb időn belül módosítja illetve törli ezeket a felhasználói adatokat. Az upjers felhívja felhasználói figyelmét arra, hogy műszaki és szervezési okokból a tényleges törléshez a törlési kérelem jelzését követően olyan további intézkedésekre is szükség lehet, amelyek az igény jelzésével már megkezdődtek, de még nem mentek teljesülésbe.

§ 4 Különleges tudnivalók

1. A skálázható központi mérési eljárás használata

Az Upjers bizonyos ajánlatai esetében (eddig az Én Kicsi Tanyám, Kertbirodalom, Kapi Hospital és Upologus játékok esetében) az INFOnline „Skalierbare Zentrale Messverfahren“ (Skálázható központi mérési eljárás – SZM) nevű eljárását használja az ajánlatainak használatára vonatkozó statisztikai értékek megállapítására. A folyamat közben anonim mérési értékek kerülnek gyűjtésre. Az SZM mérési eljárás a számítógépes rendszerek felismerésére vagy egy cookie-t használ, amely az „ivwbox.de“ azonosítót viseli, vagy egy aláírást, melyet a rendszer különböző, számítógépe által automatikusan küldött információból állít elő. Az eljárás során a rendszer az IP-címeket nem tárolja, a feldolgozásuk pedig anonim módon történik. Az eljárást az adatvédelmi szempontokat figyelembe véve fejlesztették ki. A célcsoport-elérés mérés célja egy adott weboldal felhasználási intenzitásának és a felhasználók számának statisztikai meghatározása. A felhasználókat egyedileg soha nem azonosítják. Az Ön személyazonossága mindig védett. A rendszer nem juttat el Önhöz reklámokat.
Az azon weboldalakra vonatkozó statisztikákat, melyek az Informationsgemeinschaft zur Feststellung der Verbreitung von Werbeträgern e.V. (Információs közösség a hirdetők elterjedésének megállapítására) (IVW) tagjai, vagy részt vesznek az „Internet Facts“ (Internetes tények) vizsgálatban, melyet az Arbeits-gemeinschaft Online-Forschung e.V. (Online-kutatási munkacsoport) (AGOF) szervez, az AGOF és az Arbeitsgemeinschaft Media-Analyse e.V. (Médiaelemzési kutatócsoport) (ag.ma), valamint az IVW havonta közzéteszi. Az adatok a http://www.agof.de, http://www.agma-mmc.de és http://www.ivw.eu oldalon érhetők el. A mérési adatok közzététele mellett az IVW rendszeresen ellenőrzi az SZM folyamatot annak érdekében, hogy annak használata összhangban legyen a törvényi és adatvédelmi szabályokkal. Az SZM folyamatról az INFOnline GmbH, az SZM folyamat üzemeltetőjének weboldalán (https://www.infonline.de), az AGOF adatvédelmi weboldalán (http://www.agof.de/datenschutz) és az IVW adatvédelmi weboldalán (http://www.ivw.eu) talál bővebb információt.

Az SZM adatfeldolgozását a követező hivatkozás segítségével tilthatja le: http://optout.ivwbox.de.

2. A Google Analytics alkalmazása

Ez a weboldal a Google Inc. („Google“) Google Analytics webelemző szolgáltatását használja. A Google Analytics ún. sütiket ("cookie"), vagyis a felhasználó számítógépére települő olyan kicsiny szövegfájlokat használ, amelyek lehetővé teszik a felhasználó honlap-használatának elemzését. A felhasználó weblaphasználatával kapcsolatos sütikből származó információk, beleértve a felhasználó IP-címét is, a Google Amerikai Egyesült Államokban lévő szervereire kerülnek és ott tárolódnak. Amennyiben aktiválja az IP-anonimizálást ezen a weboldalon, úgy a Google az Ön IP-címét még az Európai Unió tagállamainak vagy a korábbi Európai Gazdasági Társulás szerződött államainak területén belül lerövidíti. Ilyenkor csak kivételes esetben jut el a teljes IP-cím a Google egyik amerikai szerverére, hogy ott rövidítődjön le. A Google ezekből az adatokból kiértékeli a felhasználó weblaphasználatát, jelenté st készít általuk a weblaphasználatról a weblapüzemeltető számára, és egyéb weblap- és internethasználattal kapcsolatos szolgáltatásaihoz használja fel őket. A Google semmi esetre se kapcsolja össze a Google Analytics által a böngészőből begyűjtött IP-címeket a Google Inc. más adataival. A böngészőszoftver megfelelő beállításával megakadályozhatja a sütik települését; azonban felhívjuk a figyelmét arra, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja majd teljeskörűen használni a honlap összes funkcióját. Ezen túlmenően megakadályozhatja a sütikből származó, a weboldal használatára vonatkozó adatok (beleértve az IP-címét) Google általi gyűjtését és feldolgozását, amennyiben letölti és telepíti a következő linken elérhető böngészőkiegészítőt [aktuális linkje: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

3. Online reklámozás optimalizálására szóló szolgáltatások igénybe vétele

Az Upjers megbízásából a nugg ad AG érdeklődésének megfelelő reklámokat igyekszik a Felhasználóhoz juttatni. Ebből a célból adatcsere történik a nugg ad és az Upjers között. A weboldalaink meglátogatásakor a nugg ad egy sütit (cookie) ment el a merevlemezére. A süti segítségével a merevlemezen egyéni felhasználói szokások (látogatott weboldalak, látogatások száma, látogatási időpontok, tartózkodási idő hozza az egyes oldalakon, stb.) kerülnek tárolásra. A nugg ad anonimizálva kielemzi ezeket a felhasználói profilokat, hogy végül Önnek a mi weboldalainkon vagy más weboldalakon az Ön érdeklődési körének megfelelő termékeket jeleníthessen meg. Eközben semmi esetre sem kerülnek tárolásra olyan adatok, mint nevek, címek, e-mail címek vagy IP-címek. További adatvédelmi információért, kérjük, látogassa meg a nugg ad AG honlapját itt:
http://www.nugg.ad/de/unternehmen/datenschutz
Ön bármikor megtilthatja, hogy a nugg ad sütiket tároljon. E célból kattintson a „No“-opcióra az „Opt out“-címszó alatt a nugg ad itt található honlapján:
http://www.nugg.ad
Alternatív megoldásként a böngészője megfelelő beállításával is meggátolhatja a sütik mentését.

4. Adatkezelés integrált játékok esetén

Az Upjers bizonyos játékai össze vannak kötve közösségi oldalak platformjaival (elsősorban a Facebookéval). Itt a játékok úgynevezett „Apps“ ill. „Applications“ (Alkalmazások) néven futnak. Amennyiben Ön szeretné igénybe venni ezeket a játékokat, úgy az engedélyét kell adnia, hogy az Upjers begyűjthesse és tárolhassa például a következő adatokat:

Keresztnév, vezetéknév, nem, születés dátuma
Profilkép vagy annak megfelelő URL
Bejelentkező e-mail cím, melyet a Facebookra való regisztráció során adott meg
Tartózkodási hely és hozzáférési eszköz
Felhasználói azonosítószám, mely a nyilvános-hozzáférhető információkra (a Facebookra) mutat
Az Ön, a játékkal szintén kapcsolatban álló barátaira mutató felhasználói azonosítószám.

Az „Engedélyezés“ mező megerősítésével Ön elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerinti adatgyűjtést, -tárolást és -feldolgozást.

Az Upjers felhívja figyelmét, hogy az Upjers által a Facebooktól igényelt információkra kihatással lehetnek a megfelelő adatvédelmi beállítások. Különösen annak van befolyásoló hatása, ha
Ön ellenőrzi, milyen információt oszthatnak meg az Ön Facebook-barátai Önnel/Önről
Ön letiltja a különleges alkalmazásokat, illetve akadályozza őket abban, hogy bizonyos információkat gyűjtsenek Önről
Ön bizonyos játékmeghívásokat letilt
Ön szabályozza, hogy az aktivitásait ki láthatja

5. Azonnali játék mód

Amennyiben az Upjers lehetővé teszi Önnek, hogy egy vagy több játékot a szokásos regisztráció nélkül használjon, úgy egy vendégfiókot kap. Az ilyen korlátozott ideig fennálló vendégfiókokról nem lehetséges igénybe venni a díjköteles többletszolgáltatásokat. Ilyenkor nem szükséges személyes adatok (pl. e-mail cím) megadása, hanem egy vendégneven és egy megfelelő jelszón keresztül hozzáférést kap a játékhoz. A vendégfiókon beállított vendégnév a létrehozást követő egy bizonyos időtartam után (melyről Ön a játékban értesül) automatikusan törlődik. Viszont bármikor regisztrálhat a játékba. A regisztráció folyamán megadott személyes adatokat az ebben az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint kezeljük.

§ 5 Adatszolgáltatás a személyes adatokról

Kérésre az upjers haladéktalanul és ingyenesen tájékoztatást ad felhasználó számára azokról az adatokról, amelyeket a vállalat vele összefüggésben tárol. Az információ-átadásra alapvetően elektronikus úton, rendszerint e-mailben kerül sor.

§ 6 Harmadik felek honlapjai / hivatkozások

Arra az esetre vonatkozóan, amikor a felhasználó az upjers honlapján vagy játékában elhelyezett hivatkozáson keresztül olyan idegen honlapra kerül, amit nem az upjers üzemeltet, az upjers felhívja a felhasználó figyelmét arra, hogy a harmadik személy által üzemeltett honlapra nem vonatkozik jelen adatvédelmi nyilatkozat. Az upjers nem tartozik felelősséggel azért, hogy a másik honlap üzemeltetője miként kezeli a felhasználó adatait. Az upjers nem tartozik felelősséggel azért, hogy az upjers üzemeltetési körén kívül eső honlapok ugyanazokat az adatvédelmi szabványokat teljesítsék, mint saját honlapjai. Éppen ezért az upjers azt tanácsolja felhasználóinak, hogy mindig olvassák el a hivatkozott honlapok adatvédelmi nyilatkozatait.

§ 7 Az adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatása

Az upjers fenntartja magának a jogot arra, hogy az adatvédelmi nyilatkozatot bármikor megváltoztathassa, azonban ígéretet tesz arra, hogy minden esetben be fogja tartani a hatályos adatvédelmi törvényeket. Az upjers azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy a honlapjaira és a játékaihoz ellátogatva minden esetben tájékozódjanak az aktuális adatvédelmi nyilatkozatról. Az upjers természetesen előzetesen tájékoztatni fogja felhasználóit arról, ha személyes adataikat az eddigieknél nagyobb terjedelemben kívánja felhasználni.


Állapot: 2012. június


upjers GmbH & Co. KG
Cégjegyzékszám: Bambergi Cégb. 10694
Cím: Hafenstraße 13, 96052 Bamberg
E-mail: mail@upjers.com (nem a Támogatás)
Telefon: 0951/5109080 (nem a Támogatás)
Adószám: 20717951108
EU-adószám: DE251065630

Beltag: upjers Verwaltungs GmbH
Cím: Hafenstraße 13, 96052 Bamberg
Cégjegyzékszám: Bambergi Cégb. 5558
Ügyvezető: Klaus Schmitt

upjers GmbH & Co. KG
Cégbírósági nyilvántartásba-vételi szám: Bambergi Cégbíróság 10694
Postacím: Hafenstraße 13., 96052 Bamberg
Elektronikus levélcím: mail@upjers.com (nem Támogatás)
Telefon: 0951/5109080 (nem Támogatás)
Adószám: 207 179 51108
Közösségi adószám: DE251065630

Beltag: upjers Verwaltungs GmbH
Postacím: Hafenstrasse 13., 96052 Bamberg
Cégb. nyilv.szám: Bambergi Cégb. 5558
Ügyvezető: Klaus Schmitt