Koyotl
Magyarország

Mi az a Koyotl böngészős játék?


Ebben az ingyenes böngészős játékban Koyotl a főgonosz, aki ki akarja sajátítani az 5 elem hatalmát. És te vagy az a kiválasztott törzsi harcos, akinek ezt meg kell akadályoznia ebben a böngészős kalandjátékban. Olyan kalandokba vetheted magad ebben a 3D-s fantáziavilágban, ami egész biztosan lebilincsel majd. Kemény csaták és egy hihetetlenül nagy világ vár rád.


A Koyotl ingyenes böngészős játék letöltés és vásárlás nélkül játszható közvetlenül a böngésződben. Így bárhonnan és bármikor játszhatsz, amikor és ahonan csak szeretnél, feltéve, ha van internetcsatlakozás. Maga a Koyotl játék a böngésződben fut. Ehhez egyszerűen csak be kell regisztrálnod, ami természetesen ingyenes. Ha ez megtörtént és sikeresen belépsz az újonnan nyitott fiókodba, már indulhat is a kaland a böngésződben. Ez a böngészős játék egy olyan összetett szerepjáték, ahol szabadon fejlesztheted a karaktered. A karaktereid fejlesztésére számos módod és lehetőséged van, melyek ilyen-olyan irányba mozdítják el a karaktered képességeit, így tartós hatással bírnak a játékmenetedre.
A Koyotl műfajilag egy 3D-s böngészős szerepjáték, azok közt is egy igazi gyöngyszem, melyet az Upjers játékkovács hozott el neked és teszi lehetővé, hogy ingyen játszhass vele. Koyotl világa egy fantasztikus és hatalmas világ, amely minden játékost egyformán lenyűgöz.

A Koyotl 3D-s szerepjátékban törzsi harcossá válasz, mikor belecsöppensz ebbe a varázslatos és elbűvölő 3D fantáziavilágba. Mikor bejelentkezel a játékba, Koyotl világának betöltése előtt létre kell hoznod a karaktered. Különféle fajok közül választhatsz.

A böngészős játékban elérhető fajok:
- medvék
- hollók
- borzok
- gyíkok
- kojotok (prémiumfaj)
- karibuk (prémiumfaj)

Az egyes fajok mindegyike ura az 5 elem egyikének, mely elemek központi szerepet játszanak ebben a kalandjátékban:
- a medvék a tűz elemét uralják
- a hollók a fagy elemét uralják
- a borzok a kő elemét uralják
- a gyíkok a sav elemét uralják
- a kojotok a villám elemét uralják
- a karibuk a sav elemét uralják

Miután kiválasztottad, hogy mely népből való legyen a karaktered, adj neki nevet, válassz színt és arcvonásokat. Ha kész, a karaktered készen áll, hogy kipróbálja magát Koyotl világában.
Rögtön a játék elején törzsi harcosi képzéssel indul a kaland. Ez azt jelenti, hogy megtanulod a szerepjáték alapjait. Ez után teljesen rajtad áll, hogy mihez kezdesz Koyotl izgalmas és óriási világában. Háromszél városából kiindulva különféle küldetésekre mehetsz a világ minden zugába, mely küldetéseket ha teljesítesz, fejlődik általuk a karaktered illetve fokozatosan többet tudhatsz meg Koyotl világáról. Jutalomban részesülsz minden elvégzett feladatért. Találhatsz vagy kaphatsz különféle fegyvereket, páncélokat, italokat vagy egyéb tárgyakat.
Háromszél városa sok szempontból egyfajta kiindulópont a játékban. Találhatsz itt árusokat, de itt az aréna is (csetepatékhoz és hadjáratokhoz), itt az Istenek Oltára (varázslatokhoz), de itt találod a Bölcsek Csarnokát is, ahol az elérhető küldetésekről értesülhetsz. Mert küldetés mindig lesz, ne számíts arra, hogy lesz egy perc pihenés Koyotl világában!
A rád váró feladatok pedig alapjában véve Koyotl körül forognak, a feladatok egyre mélyebb betekintést nyújtanak majd neked a történet hátterébe, illetve egyre különösebb lények várnak majd rád a kalandok során!


A Koyotl ingyenes böngészős játék lehetővé teszi, hogy minden kötelezettség nélkül elmerülj egy fantasztikus, indiános hangulatú világban, ahol kicsit elfeledkezhetsz a mindennapok gondjáról-bajáról. Ez a hatalmas világ csupa kalandot és meglepetést tartogat számodra. A Koyotl játékban egy törzsi harcos bőrébe bújva mentheted meg a világ Koyotl által fenyegetett egyensúlyát, és ehhez még csak fel sem kell kelned a karosszékből. A Koyotl játék úttörő etalon a 3D-s fantáziajátékok között, és csak rád, a kiválasztottra, vár. Álld ki a kalandos próbákat és mentsd meg te Koyotl világát. Regisztrálj most és játssz velünk Koyotl világában te is.

Koyotl története...

A Koyotl ingyenes böngészős játék története.

Koyotl törzsi harcosai és táltosai köszöntenek Téged! Ki ne szeretett volna gyermekkorában indiánosdit játszani? Majd mindannyian játszottunk hasonló szerepjátékot, fantáziánk segítségével szőttünk magunknak egy fantasztikus világot, melyet aztán felfedeztünk a barátainkkal közösen. És éppen ezt nyújtja neked a Koyotl, ez az ingyenesen játszható, fantázia-akció-kaland műfajú szerepjáték. A Koyotl lehetővé teszi számodra, hogy elmerülj egy csodálatos, mitikus világba, ahol te vagy a hős. A 3D böngészős játékok közt a Koyotl az, amely igazán le fog téged nyűgözni.

Az idők kezdetén, mikor az elemek még fiatalok és féktelenek voltak, Koyotl világa barátságtalan és veszélyes hely volt. Az elemek, úgy mint a tűz, a fagy, a villám, a sav és a kő szinte teljesen lehetetlenné tették az életet ebben a világban. Így az első órák állatnépei arra kényszerültek, hogy életüket a föld alatt tengessék. Ezek a népek pediglen a medvék, a borzok, a gyíkok, a hollók és a kojotok voltak.

Az elemeket viszont féktelenségük miatt az istenek totemekbe zárták, legalábbis az erejük egy nagy részét. A totemeket pedig szét akarták osztani az állatnépek között.

A istenek istene, Sotugnangu, először arra gondolt, kapcsolatba lép a népek táltosaival. Így látomás formájában megjelent nekik. Az első látomásban megmutatta a táltosoknak, hol lelik fel a totemeket. A második látomásban adta tudtukra, hogy mit kell kezdeniük a totemekkel.

A parancsot be is tartotta minden nép a kojotok kivételével. Koyotl nem tett eleget az utasításoknak, de nem önző vagy gonosz okokból. Egyszerűen csak úgy vélte, nagyobb biztonságban van a totem, ha magánál tartja.

Az elemek azonban egy kis mellékhatást is tartogattak a népek számára. Minél több ideig voltak kapcsolatba a népek az egyes totemekkel, annál nagyobb erő szállt rájuk a rájuk bízott totem erejéből.

Ez pedig Koyotlt is lassan de biztosan megváltoztatta, hisz ő mindig magánál tartotta a totemet. Egyre kapzsibb és gonoszabb lett, és erősebb is bárki másnál.

A gyíkok népe egyszer valahogy rájött erre és úgy döntöttek, háborút indítanak a kojotok ellen, hogy megállítsák Koyotlt. A háborút megakasztották a medvék és az istenek, de a két vezető, Sloth és Koyotl titokban párbajoztak. És ekkor Koyotl totemje négy részre tört.

És ez az a pont, amikor belecsöppensz a karaktereddel a Koyotl böngészős játékba.

A Koyotl szerepjátékba csöppenve egy óriási, meglepetésekkel teli világban találod magad, mely többé nem ereszt el. A Koyotl egyedülálló szerepjáték a 3D-s böngészős játékok között a maga hatalmas, bejárható világával és indiános hangulatával. A játékban a legváltozatosabb módon fejlesztheted a karakteredet, és ha bátor és ügyes vagy, sok-sok kaland után végül megállhatod a helyed a Koyotl böngészős játék izgalmas világában.

Te vagy az a hős, ki képes lehet rá, hogy Koyotl útját állja ebben az egyedi, különleges böngészős szerepjátékban! Lépj hát be te is ebbe a lélegzetelállító világba, légy te a törzsi harcos, kinek eljövetelét az ősök szellemei már megjövendölték! Mentsd meg ezt a fantasztikus 3D világot a gonosztól!

Ami rád vár a 3D-s Koyotl játékban...

Óvd meg Koyotl egyedülálló 3D-s világát!
Törzsi harcossá avatás előtt állsz, mikor belecsöppensz ebbe az ingyenes akció-szerepjátékba. A Koyotl böngészős játék egy gyors betanulással indul, hogy kellően fel légy készülve a későbbi kihívásokra. Ha kiálltad a törzsi harcosok próbáját, máris indulhat a kalandozás a böngészős szerepjáték hatalmas 3D-s világában, ahol számtalan feladattal kell majd megbirkóznod.

Formáld, alakítsd, fejleszd a karaktered!
A játék folyamán számos tárgyra, fegyverre, páncélra teszel szert. A fegyverekkel és páncélokkal erősebbé, ellenállóbbá teheted a harcosodat. Sőt, ezeket a fegyvereket és páncélokat varázslatokkal is kiegészítheted, illetve különféle képességeket sajátíthatsz el, amik különleges támadásokat és más lehetőségeket tesznek számodra elérhetővé.

Sikeres szerepjáték!
Küldetések teljesítésével, ellenfelek legyőzésével, tárgyak gyűjtésével, stb., úgynevezett sikereket érhetsz el a játék folyamán. A sikereidet a karaktermenüben tekintheted meg.

Csetepaté (PvP) és hadjárat!
A Koyotl ingyenes böngészős játékban megmérettetheted magad más játékosokkal az arénában, vagy akár közösen mehetsz velük hadjáratra hullámokban érkező ellenfelek ellen. A törzsi háborúk is arénás csetepatékkal zajlanak le, egészen addig, míg az egyik törzs megnyeri a háborút!

Háromszél városa!
Ez a város az események központi helyszíne, itt kapsz új küldetéseket, itt vásárolhatsz be ezt-azt, stb. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeres és bátor törzsi harcossá válj.

A törzs!
Ha kiálltad a törzsi harcosok próbáját, méltóvá váltál rá, hogy csatlakozz egy törzshöz vagy saját törzset alapíts. A törzsek további elsajátítható képességeket kapnak. A törzsed hadiösvényre is léphet más törzsekkel, mely háború az arénában zajlik le.

Mesés, mitikus böngészős játék!
Számtalan küldetés vár rád, ha meg akarod oltalmazni Koyotl világát. Mérettesd meg magad más harcosokkal az arénában, mutasd meg, ki a legerősebb legény a gáton. Szereld fel a karaktered értékes vagy éppen ritka fegyverekkel és páncélzattal, hogy még erősebbé válj. Koyotl szerepjátéka, mely az ingyenes böngészős játékok közt egyedülálló módon, egy mesés, varázslatos 3D fantáziavilágba repít téged, biztosan lenyűgöz és lebilincsel majd. Formáld saját kedvedre a karaktered és bizonyítsd a bátorságodat. Merülj el te is a Koyotl böngészős játékban és légy te a világ megmentője! Hisz te vagy a kiválasztott!

Szeretnél az Upjers más böngészős játékaival is játszani? Akkor az Upjers böngészős játékportálján (http://hu.upjers.com/) jó helyen jársz!

ÁSZF és Fogyasztói Információk, Elállási Tájékoztatás

§ 1 Hatály, a szerződés létrejötte

(1) Az alábbi általános felhasználási feltételek határozzák meg az upjers GmbH & Co. KG, 96052 Bamberg Hafenstrasse 13. (továbbiakban Üzemeltető), valamint a szolgáltató online-ajánlatainak (továbbiakban Szolgáltatások) igénybevevője (továbbiakban Felhasználó) között létrejövő felhasználási jogviszony tartalmát. A Felhasználó saját általános szerződési feltételei csak akkor képezhetik a szerződéses jogviszony részét, ha ahhoz az Üzemeltető kifejezetten és írásos formában hozzájárul. Az adott Szolgáltatásra történő regisztrációjával (vagyis hozzáférési jogosultság létrehozására irányuló kérelem elküldésével (felhasználói fiók kialakítása) és az erre a célra kialakított felületen történő bejelentkezével a felhasználó elfogadja a Szolgáltatások felhasználási feltételeit. A regisztráció során a Felhasználónak nyilatkoznia kell a felhasználási feltételek elfogadásá ról. A felhasználási feltételek hatálya kiterjed a Szolgáltatások bármilyen használatára, az Üzemeltető esetleges későbbi szerződéseire, ajánlataira, teljesítéseire és szállításaira.

(2) A felhasználási feltételeket el lehet menteni háttértárolóra, tartós adathordozóra, illetve kinyomtatása is engedélyezett. A Felhasználó írásos kérelmére azonban közvetlenül is elküldjük számára ezeket a felhasználási feltételeket.

(3) A felhasználási feltételeket kiegészítendő az adott Szolgáltatásokra vonatkozó mindenkori játékszabályok és játékútmutatók is hatályosak, melyek a mindenkor érintett honlapon kerülnek közzétételre.

(4) A Szolgáltatásokat kizárólag BGB [német Ptk.] 13 § szerinti fogyasztók vehetik igénybe. A Szolgáltatásokat tilos anyagi haszonszerzésre, vagy más jellegű üzleti célra hasznosítani. Felhasználásra a regisztáció pillanatában 18. életévüket kitöltött személyek jogosultak. Kiskorúak kizárólag törvényes képviselőjük regisztrációt megelőzően megadott hozzájárulásával szerezhetnek felhasználói jogosultságot.

(5) A Szolgáltatásra történő regisztrációval a Felhasználó nyomatékos nyilatkozatot tesz nagykorúságáról és cselekvőképességéről ill. - kiskorúak esetében - törvényes képviselői hozzájárulásuk meglétéről.

(6) A felhasználói jogviszony akkor jön létre, amikor a Felhasználó regisztrálja magát az Üzemeltető valamelyik Szolgáltatására, az Üzemeltető pedig elfogadja a regisztrációt a hozzáférési jogosultság engedélyezésével (felhasználói fiók). A jogviszony akkor szűnik meg, ha a Felhasználó felmondja a Szolgáltatás igénybevételét, pl. törli a felhasználói fiókot, vagy ha az Üzemeltető felmondja a Szolgáltatásra vonatkozó felhasználási jogviszonyt, ill. zárolja, törli a fiókot.

(7) A regisztrációs űrlap beküldésével a Felhasználó jogilag kötelező érvényű ajánlatot tesz a Szolgáltatás felhasználására vonatkozó szerződés megkötésére ( lásd még „Szolgáltatási fiók létrehozására irányuló kérelem”. Ehhez a regisztrációs lap megfelelő adatmezőit kell teljeskörűen és helyesen kitölteni.

(8) A jelen általános szerződési feltételekben megnevezett, az Üzemeltető és a Felhasználó közti szerződések alapvetően a Felhasználó kérelmének Üzemeltető általi elfogadásával jönnek létre. Az elfogadásra sor kerülhet az Üzemeltető kifejezett nyilatkozatával vagy az Üzemeltető első teljesítésével. A szolgáltatási fiók létrehozására ill. kiegészítő Szolgáltatások igénybevételére irányuló kérelem beérkezését követően az Üzemeltető elektronikus úton, a felhasználó által megadott e-mail címre küldött levél segítségével haladéktalanul visszaigazolja a kérelem megérkezését. A beérkezés visszaigazolása nem jelenti a felhasználási kérelem jogilag kötelező elfogadását. A beérkezés visszaigazolásával egyidejűleg azonban elfogadó nyilatkozat is küldhető.

(9) Kifejezetten felhívjuk a figyelmet a Felhasználó elállási jogára. Módját és alkalmazási körét a 4. § határozza meg.

§ 2 A Szolgáltatás terjedelme

(1) Az Üzemeltető alapvetően azt teszi lehetővé a Felhasználó részére, hogy a Felhasználó igénybe vehesse az Üzemeltető által interneten rendelkezésre bocsátott mindenkori Szolgáltatásokat. A Felhasználónak kell biztosítania a Szolgáltatások igénybevételéhez szükséges műszaki feltételeket.

(2) A Felhasználó nem rendelkezik alanyi jogosultsággal az üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételére. Az Üzemeltető mindenképpen fenntartja a jogot, hogy az egyes Szolgáltatásaira történő regisztrációt minden külön indokolás nélkül visszautasíthassa vagy korlátozhassa.

(3) Az Üzemeltető nem szavatolja azt, hogy Szolgáltatásai megfelelnek a Felhasználó igényeinek. Az Üzemeltető kiváltképp nem szavatolja azt, hogy az általa nyújtott Szolgáltatások egyeznek a Felhasználó céljaival.

(4) Felhívjuk Felhasználó figyelmét arra, hogy Üzemeltető nem garantálja a Szolgáltatás folyamatos, megszakítás nélküli és teljeskörű rendelkezésre állását Felhasználói számára. Az Üzemeltető azonban garantálja, hogy a játékok éves átlagban 92%-ban (kilencvenkét százalékban) elérhetőek a Felhasználók számára. Ebbe azonban nem tartoznak bele azok az időtartamok, amikor az Üzemeltető hatáskörén kívül álló műszaki vagy más jellegű okok miatt (vis maior, harmadik személy hibája stb.) nem lehet elérni a szervereket az interneten keresztül, ill. nem tartoznak bele a rutinszerű karbantartások időtartamai sem. A hálózat-biztonság és integritás fenntartása, különösen pedig a hálózat, az alkalmazott szoftverek vagy a tárolt adatok hibáinak elkerülése érdekében az üzemeltető korlátozhatja a Szolgáltatáshoz való hozzáférést.

(5) Az Üzemeltető folyamatosan fejleszti, adaptálja és változtatja szolgáltatását. Éppen ezért az Üzemeltető bármikor megváltoztathatja Szolgáltatása tartalmi, vizuális, műszaki illetve egyéb kritériumok szerinti megjelenési formáját. A Felhasználó nem formálhat jogot meghatározott műszaki keretfeltételek vagy adottságok Üzemeltető általi teljesítésére. A Felhasználó csupán a mindenkori Szolgáltatás aktuális tartalmának használatára szerez jogosultságot.

A Felhasználó nem tarthat jogot a Szolgáltatások szerződéskötéskori változatának Üzemeltető általi fenntartására.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra vonatkozóan, hogy bármikor, külön indokolás nélkül megszüntethesse a Szolgáltatást. A Felhasználó ebben az esetben sajt döntése alapján követelheti a már teljesített ellenszolgáltatások (pl. az prémiumvaluta ellenértéke) jóváírását az Üzemeltető más Szolgáltatásain, vagy már befizetett ellenérték Üzemeltető általi visszatérítését. A prémiumvaluta ellenértéke kizárólag akkor téríthető vissza, ha nnak befizetése a Szolgáltatás leállítását megelőző négy héten belül történt. A Felhasználó a Szolgáltatás megszüntetése miatt nem élhet semmilyen más igénnyel.

(6) Az Üzemeltető, az Üzemeltető dolgozója, valamint teljesítési- és ügyviteli segédei által a Szolgáltatás működésével kapcsolatban adott útmutatások, jótanácsok és tippek jogilag nem kötelező erejűek. A Felhasználó nem jogosult kártalanításra azokért a hátrányokért, amelyek ezek által érték őt.

(7) Ha a szolgáltatásokra vonatkozó szolgáltatás-leírás eltérően nem rendelkezik, az Üzemeltető által biztosított Szolgáltatások térítésmentesek. Ezek a rendelkezések nem érintik a 3. § rendelkezéseit.

§ 3 Prémiumvaluta, kiegészítő szolgáltatások, fizetési feltételek

(1) Az Üzemeltető adott esetben lehetőséget biztosít a Felhasználók számára arra vonatkozóan, hogy egyes Szolgálatásoknál úgy nevezett prémiumvalutát (érméket, gyémántokat, szeneket, kakaóbabokat, színforgácsokat, agyakat, stb.) vásárolhassanak térítés ellenében. Az Üzemeltető az adott Szolgáltatás mindenkori honlapján teszi közzé a prémiumvaluta ellenértékét. A vásárlással egy külön, a Szolgáltatások felhasználására szóló szerződéstől független szerződés (szerződés a kiegészítő Szolgáltatások igénybe vételéről) jön létre. Ez a szerződéskötés egy különálló és világos ismertetéssel ellátott megrendelési folyamat keretein belül jön létre. A megrendelési folyamat a „Vásárlás“ kapcsolófelület működtetésével zárul. A kapcsolófelület működtetésével a Felhasználó jogilag kötelező érvényű szándéknyilatkozatot tesz, mely kötelezi őt a szerződésköté ssel járó mindenkori térítés megfizetésére.

(2) Ennek segítségével a Felhasználó az alapvető felhasználói jogosultságon felül kiegészítő jellegű többletszolgáltatásokra tehet szert. Az egyes többletszolgáltatások megrendelése nem önálló szerződés, hanem pusztán a Felhasználó egyoldalú teljesítési rendelkezési joga a 3. § 1. szakasza alatt megnevezett szerződés keretein belül. A vásárolt többletszolgáltatások pontos leírása, valamint az ellenértékként beváltandó prémiumvaluta mennyisége elkülönítetten jelenik meg a Szolgáltatás honlapján, és Szolgáltatásonként különbözhet. A prémiumvaluta kizárólag ahhoz a Szolgáltatáshoz használható fel, amelyhez kiváltották őket, átruházásuk kizárt. A prémiumvalutát beszerzésétől kezdve 12 hónapon belül lehet felhasználni.

(3) A kiegészítő szolgáltatások tekintetében az általános felhasználási feltételeken túlmenő különös feltételként az adott Szolgáltatás leírása is irányadó. Az Üzemeltető fenntartaja magának a jogot arra, hogy megváltoztathassa a kiegészítő szolgáltatások fajtáját, terjedelmét és tartalmát.

Az Üzemeltető a Szolgáltatás folyamatos továbbfejlesztése és adaptálása keretében fenntartja magának a jogot arra vonatkozóan, hogy megváltoztathassa és megszüntethesse és/vagy térítésmentesen a Szolgáltatásaiba integrálhassa az egyes kiegészítő szolgáltatásokat.

(4) Prémiumvalutát vásárolni nem kötelezői. A kiegészítő szolgáltatások egyszeri vagy időben korlátozott Szolgáltatások lehetnek. Az időben korlátozott kiegészítő szolgáltatások az előre megállapított időtartam elteltével megszűnnek, ezt követően pedig újra elő lehet rájuk fizetni akkor, ha még mindig szerepelnek az Üzemeltető kínálatában.

(5) A már megvásárolt, és kiegészítő szolgáltatok megszerzésére felhasznált prémiumvaluta pénzbeli egyenértékének visszatérítésére nincs lehetőség. Ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a kiegészítő Szolgáltatások felhasználására szóló szerződéstől a 4. § szerint elállnak. Ez nem vonatkozik arra az esetre sem, amikor a Szolgáltatást ill. a felhasználó által megvásárolt kiegészítő szolgáltatásokat a szerződés időtartamán belül az Üzemeltető megváltoztatja, megszünteti vagy ingyenessé teszi.

Amennyiben a Felhasználó már díjat (prémiumvalutát) fizetett egy adott időszakra előre bizonyos kiegészítő Szolgáltatások használatára, és ezen a Szolgáltatások az Üzemeltető számára felróható okból nem kerülnek teljesítésre (pl. a kiegészítő Szolgáltatás megszüntetése, vagy tartós elérhetetlensége illetve a kiegészítő Szolgáltatás ingyenessé válása miatt), akkor helyette az Üzemeltetőnek a Felhasználó választása szerint vagy másfajta kiegészítő Szolgáltatást kell nyújtania és/vagy vissza kell fizetnie a Felhasználónak a befizetett összeg (ill. a prémiumvaluta ellenértékének) időarányos részét. Az előbbiek nem érintik a Felhasználó azon jogosultságát, hogy használhatatlan többletszolgáltatások okán a 8. § 4. szakasza szerinti rendkívüli felmondással felmondja a kiegészítő Szolgáltatások használatára szóló szerződést. A Felhasználó további igényekre nem jogosult.

(6) Kiegészítő Szolgáltatások Felhasználó általi igénybevétele esetén az Üzemeltető jogosult a Szolgáltatás ellenértékének teljesítését prémiumvaluta formájábam előre kérni. A prémiumvaluta ellenértékének megfizetése a szerződés megkötésekor, vagyis a prémiumvaluta vásárlási szándékának megerősítésekor azonnal esedékessé válik. Az Üzemeltető különböző fizetési lehetőségek igénybevételét teszi lehetővé. A Felhasználó nem jogosult követelni, hogy az Üzemeltető elérhetővé tegyen vagy fenntartson bizonyos fizetési módozatokat. Az ellenérték lehívására a Felhasználó kívánságának megfelelő módon kerül sor. Nyomatékosan felhívjuk a Felhasználó figyelmét arra, hogy az a pénzügyi szolgáltató, amely a választott fizetési módozat függvényében lehívja a Szolgáltatás ellenértékét, a levont összegnek csupán egy részét írja jóvá az Üzemeltető számláján. A Fe lhasználó esetleges visszafizetési vagy megtérítési igénye csupán az Üzemeltető által ténylegesen megkapott nettó összegre korlátozódik. A pénzügyi Szolgáltató által visszatartott összeg nem kerül visszafizetésre.

(7) Fizetési késedelem esetén az Üzemeltető jogosult a kiegészítő Szolgáltatások megszüntetésére, és az érintett felhasználói fiók zárolására. Mindez nem érinti a Felhasználó szerződéses ellenszolgáltatás megfizetésére vonatkozó kötelezettségét.

(8) Amennyiben az Üzemeltetőnek a Felhasználónak felróható bármilyen visszafizetési vagy stornózási kötelezettség merül fel, úgy a Felhasználó viseli az Üzemeltető ebből eredő költségeit. Az Üzemeltető ebben az esetben az eredeti ellenszolgáltatáson kívül felmerült költségeit is érvényesítheti.

(9) Az Üzemeltető követeléseivel szemben a Felhasználó kizárólag a nem kifogásolt és jogerősen megállapított ellenköveteléseit számíthatja be. A Felhasználó csak akkor gyakorolhatja visszatartási jogát, ha ellenkövetelése ugyanabból a szerződéses jogviszonyból származik. A Felhasználó Üzemeltetővel szembeni igényeit nem lehet harmadik személyre átruházni.

§ 4 Elállási tudnivalók

Elállási jog:

Szerződési nyilatkozatát 14 napon belül írásos formában (pl. levél, fax, e-mail), indoklás nélkül visszavonhatja. Az elállási időszak legkorábban jelen tájékoztatás írásos kézhezvételével kezdődik, de semmiképp nem hamarabb, mint a szerződéskötés időpontja, illetve mint a német polgári törvénykönyv bevezetőtörvényének (továbbiakban EGBGB) 1. § 1. és 2. cikkelyére vonatkozó 2. § 246. cikkelyében rögzített tájékoztatási kötelezettségünk teljesítésének időpontja, illetve mint az EGBGB 3. § 246. cikkelyére vonatkozó polgári törvénykönyv (BGB) 312 §. 1 szakaszának 1 oldalán rögzített kötelezettségeink teljesítésének időpontja. Az elállási határidő betartottnak tekintendő az elállás kellő határidőben történő elküldése esetén. Az elállást ide kell eljuttatni:


upjers GmbH & Co. KG
Hafenstraße 13
96052 Bamberg

FAX: 0951/510980102
E-Mail: mail@upjers.com


Elállási jogkövetkezmények:

Hatályos elállásnál mindkét félnek vissza kell szolgáltatnia a már teljesített Szolgáltatásokat, adott esetben pedig ezek hasznait (pl. kamat) is. Amennyiben Ön nem tudja visszaszolgáltatni az upjers GmbH & Co. KG felé a kapott teljesítés egészét vagy részét, vagy csak rosszabbodott minőségben képes erre, úgy annak értékében kártalanitani köteles az upjers GmbH & Co. KG-t. Ez ahhoz vezethet, hogy teljesíteni köteles a elállásának időpontjáig fennálló időszakra eső fizetési kötelezettségeit. A fizetések megtérítésére vonatkozó kötelezettségek 30 napon belül teljesítendők. Az határidős időszak az elállási nyilatkozat Ön által hozzánk történt beküldésével, illetve annak nálunk történő megérkezésével kezdődik.

Különleges rendelkezések:

Az elállási jog hatályon kívül helyeződik, ha időközben a szerződés mindkét fél kifejezett kívánsága szerint teljesül, még mielőtt Ön élne az elállási jogával.


Elállási tudnivalók vége

§ 5 Hibás teljesítéssel kapcsolatos kifogások

(1) Az Üzemeltető biztosítja Felhasználó számára a mindenkori Szolgáltatásokhoz ill. kiegészítő Szolgáltatásokhoz való hozzáférést azok aktuális formájában. A Felhasználó nem követelheti jogszerűen a Szolgáltatások és a kiegészítő Szolgáltatások meghatározott állapotának/funkcióinak fenntartását vagy elérhetővé tételét.

(2) A Felhasználó tisztában van azzal, hogy a Szolgáltatás keretében az Üzemeltető által rendelkezésére bocsátott számítógépes szoftver - más szoftverekhez hasonlóan - soha nem lehet teljesen hibátlan. A Szolgáltatások teljesítését abban az esetben lehet hibásnak tekinteni, ha súlyos és tartós zavarok lépnek fel a játék használatában.

(3) Saját védelmében illetve bizonyítékbiztosítási okoból kifolyólag ajánott, hogy a Felhasználó bármilyen reklamációt írásban (faxon, levélben vagy e-mailben) nyújtson be az Üzemeltetőnek.

(4) A hibás teljesítési igények körében nem lehet érvényesíteni a külső behatásokra (vis maior stb.) visszavezethető és Üzemeltetőnek fel nem róható hibákat, a Felhasználónak felróható kezelési hibákat, illetve azokat a hibákat, amelyek harmadik személy által eszközölt változtatások vagy egyéb manipulációk miatt álltak elő.

(5) Az Üzemeltető - ettől kifejezetten eltérő írásbeli megállapodás hiányában - nem vállal jogi garanciát.


§ 6 Felelősség

(1) Amennyiben az Üzemeltető díjtalanul nyújt egy szolgáltatást, semmilyen körülmények között nem felel másért, mint a szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozott károkért.

(2) Amennyiben az Üzemeltető díj ellenében nyújt egy szoltáltatást, úgy korlátlanul felel a szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozott károkért. Enyhébb gondatlanság okán az Üzemeltető csak lényegi szerződéses kötelezettségeinek megsértése vagy egy garancia sérülése esetén felel. Lényegi szerződéses kötelezettségek, jogi nyelven úgy nevezett kardinális kötelezettségek, alatt azok a kötelezettségek értendők, melyek először is a szerződésben foglaltak rendeltetésszerű végrehajtását teszik lehetővé, illetve melyek teljesülésében a Felhasználó joggal bízhat.

(3) A felelősség kizárása azonban nem vonatkozik az életre, testi épségre illetve az egészségre vonatkozó felelősségre. A fentiek nem érintik az üzemeltető termékfelelősségi törvény, valamint a TVG 44a paragrafusa szerinti felelősségét.

(4) Kardinális és jelentős szerződési kötelezettségek megszegése esetén a kártérítési kötelezettség azonban csupán az előre látható károkra terjed ki.

(5) Az előre látható károk felső értékhatára felhasználói fiókonként 20 €.

(6) Az előzőekben felsorolt kizárási- illetve korlátozási okok az Üzemeltető alkalmazottaira, munkavállalóira, dolgozóira, képviselőire és teljesítési segédeire is vonatkoznak, különös tekintettel a résztulajdonos, dolgozó, képviselő, szervezet és e szervezet tagjai személyes felelősségére.

(7) Az üzemeltető kifejezetten elhatárolja magát azon honlapok tartalmától, amelyekre az üzemeltető oldalairól közvetlen vagy közvetett hivatkozások („linkek”) mutatnak. Üzemeltető nem vállal felelősséget ezen oldalak tartalmáért. Ezen oldalak tartalmáért az oldalak szolgáltatója tartozik felelősséggel. Az üzemeltető nem ellenőrzi a hivatkozott oldalakon lévő információkat. Az Üzemeltető előtt nem ismertek olyan idegen tartalmak, amelyek a vonatkozó jogszabályokba ütköznének. Megfelelő értesítést követően az Üzemeltető természetesen haladéktalanul eltávolítja ezeket a hivatkozásokat.

§ 7 A felhasználó kötelezettségei

(1) A Felhasználó kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy titokban tartja az egyes Szolgáltatásokhoz való hozzáférési adatait. Ezeket az adatokat nem adhatja tovább harmadik személynek.

(2) A Felhasználó kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy az egyes Szolgáltatásokhoz egyszerre csak egy felhasználói fiókot használ. Több felhasználói fiók egy Szolgáltatáson belüli egyidejű használata (az ún. többes felhasználó) nem megengedett.

(3) A Felhasználó nem használhat a Szolgáltatások igénybevételét automatizáló külső szkripteket vagy programokat (ún. bot-okat).

(4) A Felhasználó kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy programhibákat, illetve a szolgáltatás támadási felületeit (ún. bug-ok) nem használja fel a Szolgáltatással kapcsolatos jogosulatlan előnyök megszerzésére. A már megszerzett előnyöket ki kell szolgáltatni, meg kell váltani, de az Üzemeltető vissza is vonhatja azokat. A Felhasználó köteles titokban tartani és az Üzemeltető felé haladéktalanul jelezni a tényleges, valamint a feltételezett bug-okat és támadási felületeket.

(5) A Felhasználó kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy a Szolgáltatás keretében nem terjeszt reklámcélú, politikai, sértő, nemi szempontból diszkrimináló, pornográf vagy más módon a jó erkölcsbe ütköző vagy megbotránkoztató képeket, hivatkozásokat, neveket, szavakat vagy egyéb megnyilvánulásokat, különös tekintettel a szélsőjobb- vagy szélsőbaloldali tartalmakra. A Felhasználó ezen kívül kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy nem használ fel jogi oltalom alatt álló fogalmat, neveket vagy képeket. Kétség esetén a Felhasználónak haladéktalanul el kell távolítania az Üzemeltető által kifogásolt tartalmakat, illetve ezeket az Üzemeltető saját maga is eltávolíthatja.

(6) A Felhasználónak teljesítenie kell az Üzemeltető, az Üzemeltető alkalmazottja, a teljesítési- és ügyviteli segédje által adott utasításokat. Különösen igaz ez az adott Szolgáltatáshoz tartozó fórumok adminisztrátorai és moderátorai által adott utasításokra.

(7) Az előzőekben körülírt kötelezettségek vétkes megszegése esetén az üzemeltető azonnal és bármikor megszüntetheti a felhasználó részvételi jogosultságát az adott szolgáltatás illetve valamennyi szolgáltatás tekintetében, ezen túlmenően pedig zárolhatja vagy törölheti a felhasználó adott szolgáltatások tekintetében használt, érintett felhasználói fiókjait. A felhasználói fiók- illetve fiókok törlésekor, vagy zárolásakor még meglévő prémiumvalutáért, illetve a már befizetett kiegészítő Szolgáltatásokért kártérítés vagy pénzbeli megváltás nem jár.

§ 8 Felmondás

(1) A Felhasználó bármikor indoklás és bármiféle határidő nélkül elállhat egy vagy több, illetve az összes Szolgáltatás igénybevételétől.

(2) A Szolgáltatás(ok) megszüntetése esetén az Üzemeltető felmondási idő nélkül bármikor jogosult felmondani egy, több vagy minden Szolgáltatást.

(3) Ha a Felhasználó egy meghatározott futamidővel előre megrendelt kiegészítő Szolgáltatásokat, akkor erre az időtartamra lemond a rendes felmondásra való jogáról.

(4) Nem érinti ez a két fél azon jogát, hogy a Szolgáltatás felhasználási szerződést illetve a kiegészítő Szolgáltatás igénybe vételére szóló szerződést azok futamideje alatt nyomós okkal (rendkívüli felmondással) felmondhassa.

(5) Amennyiben az Üzemeltető él a Szolgáltatás felhasználási szerződésének ill. a kiegészítő Szolgáltatás igénybe vételére szóló szerződés rendkívüli felmondással való megszüntetésével, akkor a Felhasználó időarányosan visszakapja az általa a megszűnési időponton túlmutató időtartamra, előre befizetett pénzbeli ellenszolgáltatást ill. kárpótlást kap a beváltott prémiumvalutákért (különösen a kiegészítő Szolgáltatások tekintetében). Jelen általános szerződési feltételek eltérő rendelkezése hiányában a Felhasználó nem élhet semmilyen más igénnyel.

(6) Az Üzemeltető azonban nem csak fontos okból mondhatja fel a szerződést abban az esetben, ha
- a Felhasználó legalább 5 euró értékben fizetési késedelembe esik és tartozását két felszólítást követően sem fizeti meg,
- a Felhasználó vétkesen megszegi a szolgáltatás szabályait, és szabályszegő magatartását még felszólításra sem hagyja abba; nem kötelező azonban az előzetes felszólítás akkor, ha az Üzemeltetőtől nem elvárható a szerződéses viszony további fenntartása, például különleges súlyú szerződésszegések esetén (játékosonként több felhasználói fiók, büntetőjogi cselekmények, ...),
- a Felhasználó négy héten keresztül, ill. felszólításra sem használta a fiókját.

(7) A felmondás kizárólag írásban érvényes - e körbe tartozik az e-mailban küldött felmondás is - akkor, ha szolgáltatás webes felülete nem kínálja fel a kívánt felmondási funkciót. A rendkívüli felmondás kizárólag írásos formában és megfelelő indokolással érvényes.

(8) Műszaki okokból kifolyólag a felhasználói adatok és felhasználói fiókok végérvényes törlésére csupán néhány napos késéssel kerül sor.

(9) Az Üzemeltető fontos okból történő, jogszerű felmondása esetén Felhasználó nem jogosult sem kártérítésre, sem pedig kárpótlásra a felmondással érintett Szolgáltatások ill. kiegészítő Szolgáltatások tekintetében.
§ 9 Írásos forma
Jelen általános felhasználási feltételekkel kapcsolatos bármilyen mellékmegállapodás valamint a felhasználási feltételek változtatása, kiegészítése és megszüntetése kizárólag írásos formában érvényes. Ez az írásbeliség követelményétől való eltérésre is vonatkozik. Ez nem érinti az egyedi vagy külön szerződéses megállapodásokat.

§ 10 Jogok átruházása

(1) A Felhasználó által beállított (pl. a Szolgáltatások keretein belül) információkra vonatkozó jogok a Felhasználónál maradnak. Az információk beállításával (pl. a Szolgáltatások keretein belül) a Felhasználó kizárólagos, térítésmentes és bármikor szabadon visszavonható licenszet biztosít az upjers GmbH & Co.KG részére, hogy az ezen információkat a mindenkori web-/játékoldalain vagy az upjers-platformon nyilvánosan megjelentethesse, megjeleníthesse, reprodukálja és terjessze. A Felhasználó ehhez hozzájárulását adja. További jogokat nem ruház át a Felhasználó.

(2) Ez a licensz lejár, ha a Felhasználó törli a mindenkori információkat.
§ 11 Érvényességi záradék, vegyes rendelkezések
(1) Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek egyes rendelkezése hatálytalan lenne, ez nem érinti a fennmaradó rendelkezések hatályát.

(2) A felhasználási feltételek, valamint jelen felhasználási feltételek alapján megkötött szerződések tekintetében a Német Szövetségi Köztársaság jogát kell alkalmazni. A feltételek alkalmazása tekintetében nem lehet alkalmazni az ingó dolgok adásvételére vonatkozó ENSZ vételi jogot, valamint a német nemzetközi magánjog kollíziós rendelkezéseit.

(3) Amennyiben a szerződés megkötését követően a felhasználó a Németországi Szövetségi Köztársaságon kívülre helyezi lakóhelyét vagy tartózkodási helyét, akkor a bíróság illetékességét az üzemeltető székhelye határozza meg. Ez abban az esetben is igaz, ha a kereset benyújtásakor nem ismert a fogyasztó lakóhelye vagy szokásos tartózkodási helye.

(4) Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra vonatkozóan, hogy a felhasználási feltételeket a jövőre vonatkozó hatállyal bármikor megváltoztathassa vagy kiegészítse abban az esetben, ha ez szükségesnek látszik (pl. a jogi és törvényi előírásoknak való megfeleltetés, az Üzemeltető szolgáltatási spektrumának megváltoztatása miatt szükséges stb.), és rosszhiszeműen nem hozza hátrányos helyzetbe a felhasználót. A felhasználási feltételek megváltoztatását az Üzemeltető megfelelő módon tudatja a Felhasználóval. Az értesítésre a Szolgáltatás weboldalára történő bejelentkezéskor megnyíló külön ablakban vagy a Felhasználó által megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben kerülhet sor. A következő bejelenkezés alkalmával a Felhasználót minden esetben felugró ablak tájékoztatja a változásról.

(5) A Felhasználó az értesítés és a tudomásulvételi lehetőség kézhezvételét követő egy (1) hónapon belül élhet a felhasználási feltételek megváltoztatásával szembeni ellentmondási jogával. Bizonyítási okokból kifolyólag az ellenmondást erősen ajánlott írásben ill. e-mailben megküldeni az Üzemeltető számára.

(6) Amennyiben a Felhasználó a tájékoztatás kézhezvételétől és a nyugtázási lehetőségről való tudomászerzésétől számított egy (1) hónapos határidőn belül nem nyilatkozik az Üzemeltető felé a megváltozott felhasználási feltételekről, vagy a továbbiakban is használja a Szolgáltatást, akkor vele szemben hatályossá válnak a megváltozott illetve kiegészített felhasználási feltételek. A Felhasználó határidőn belül elküldött felmondása esetén egy hónapos felmondási idővel mindkét fél felmondhatja a szerződést, feltéve, hogy nem áll fenn a 8. § szerinti - határidő nélkül alkalmazható - felmondási jog. A szerződés megszűnéséig az eredeti szerződési feltételeket kell alkalmazni.

(7) A szerződés megszűnését követő időszak tekintetében már előzetesen teljesített ellenszolgáltatások időarányos része visszatérítésre kerül a Felhasználó számára. A Felhasználó további igényekre nem jogosult.

(8) A változtatásról szóló értesítésben az Üzemeltető nyomatékosan felhívja a Felhasználó figyelmét az ellentmondás és a felmondás lehetőségére, a betartandó határidőkre és a jogkövetkezményekre, különös tekintettel az elmaradt ellentmondás jogkövetkezményeire.

(9) Javasolt, hogy a Felhasználó folyamatosan tájékozódjon a felhasználási feltételekről, valamint az adott szolgáltatás aktuális szolgáltatásleírásásáról és felhasználási útmutatójáról.


Állapot: 2012. június


upjers GmbH & Co. KG
Cégjegyzékszám: Bambergi Cégb. 10694
Cím: Hafenstraße 13, 96052 Bamberg
E-mail: mail@upjers.com (nem a Támogatás)
Telefon: 0951/5109080 (nem a Támogatás)
Adószám: 20717951108
EU-adószám: DE251065630

Beltag: upjers Verwaltungs GmbH
Cím: Hafenstraße 13, 96052 Bamberg
Cégjegyzékszám: Bambergi Cégb. 5558
Ügyvezető: Klaus Schmitt

upjers GmbH & Co. KG
Cégbírósági nyilvántartásba-vételi szám: Bambergi Cégbíróság 10694
Postacím: Hafenstraße 13., 96052 Bamberg
Elektronikus levélcím: mail@upjers.com (nem Támogatás)
Telefon: 0951/5109080 (nem Támogatás)
Adószám: 207 179 51108
Közösségi adószám: DE251065630

Beltag: upjers Verwaltungs GmbH
Postacím: Hafenstrasse 13., 96052 Bamberg
Cégb. nyilv.szám: Bambergi Cégb. 5558
Ügyvezető: Klaus Schmitt